fbpx

Behöver du nå ut snabbt, brett och effektivt?

Då erbjuder Sunnenytt den optimala annonseringen – både i tidning, på webben och i sociala medier. 

Annonsera i Sunnenytt

En gratistidning som delas ut varje onsdag och når alla hushåll i Sunne! 

8 800 hushåll och företag kan njuta av din annons till morgonkaffet. I snitt 22 000 personer. Tidningen finns även att hämta vid matvaruaffärer i Torsby, Munkfors och ….

Se bokningsinformation och priser här

Berätta om din verksamhet i Sunne turistguide

Sunne turistguide är en bra annonsmöjlighet för företag lokalt. Här presenteras Sunnes butiker, sevärdheter, besöksmål, restauranger, vandringsleder och mycket annat. En broschyr som används flitigt av turister och besökare. Den produceras och delas ut under våren och finns tillgänglig på flera Infopoints runt om i kommunen, på välbesökta  samt i lokala butiker. Den finns dessutom att läsa på www.sunneturistguide.se

Läs mer och boka din annons här

 Marknadsför din produkt eller tjänst på en webbplats, i sociala medier eller via e-post.
Att synas i digitala kanaler kan både var billigt och effektivt om du gör det på rätt sätt. 

Nyhet

Webbannonsering

Om du vill annonsera digitalt så kan boka en webbannons till Sunnenytt.se, som samlar Sunnes företagare, föreningar, fastighetsägare, näringsliv, turistnäring och lokalbefolkning på en gemensam webbsida. Ett komplement till den traditionella marknadsföring så man kan nå ett ännu större genomslag både geografiskt och demografiskt och i en miljö där många av oss befinner sig, flera timmar om dygnet – på nätet!

Se bokningsinformation och priser här

Marknadsför dig genom sociala medier

Sunnenytt hjälper dig att skapa annonser och budskap till inlägg i dina egna sociala mediekanaler, men också för publicering i Sunnenytts flöden. Bra kommunikation i sociala medier är ett prisvärt och effektivt sätt att nå ut. Genom att annonsera i Sunnenytts kanaler når du en målgrupp som du kanske inte når genom dina egna kanaler. Vi kan även hjälpa dig att optimera ditt inlägg i Metas annonsverktyg, genom att specifiera målgrupp och effekt till en kostnad som passar dig. Ett annat sätt att sprida budskap effektivt är att hålla tävlingar, vilket också är ett bra sätt för att locka fler följare till din kanal.

Läs mer 

Marknadsför dina produkter i relevanta sammanhang och
var en del av Sunnes gemensamma utbud tillsammans.